Transport Scandinavia

Firma de transport SC COMATI PSG SRL a luat fiinta in anul 1991 si este  una din companiile de top in domeniul transportului de persoane international.

Timp de 20 de ani , firma noastra cu renume international , a transportat milioane de pasageri catre Scandinavia fara nici un incident. Acest lucru denota seriozitatea si profesionalismul echipei Comati Psg. Cu un parc auto propriu de ultima generatie efectuam transport spre scandinavia catre urmatoarele tari : Suedia, Danemarca si Norvegia.

Tranport Scandinavia

Catre Scandinavia , firma noastra de transport persoane , realizeaza curse directe , cu plecare saptamanala din majoritatea locatiilor din Romania spre Suedia, Danemarca si Norvegia.

Comati PSG efectueaza  transport persoane Scandinavia  in Suedia si Norvegia cu autocare din propriul parc auto avand ca destinatii principale orasele Oslo,Stockholm, Malmo, Landskrona, Helsingborg, Ljungby, Vaxjo, Jonkoping, Linkoping, Norrkoping, Nykoping, Sodertejle si Sodertejle. In Romania , autocarul comati ce efectueaza transport pe linia directa Romania – Suedia opreste in  Sannicolau Mare, Timisoara, Arad, Deva, Orastie, sebes, sibiu, fagaras, Brasov, Ploiesti, Bucuresti. In aceste locatii principale se poate ajunge practic din majoritatea oraselor romane deoarece Comati asigura transferul necesar cu microbuzele proprii sau prin intermediul partenerilor sai.

Cursa de transport persoane in Scandinavia  Bucuresti – Aalborg ( Danemarca) cu plecare din Bucuresti are loc Marti pe ruta Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Fagaras, Sibiu, Sebes, Orastie, Deva, Arad, Timisoara, Sannicolau Mare, Copenhaga, Ringsted, Slagelse, Nyborg, Odense, Vejle, Horsens, Arhus, Aalborg.

Transportul de persoane in Scandinavia este suplimentat cu inca o cursa directa Iasi – Aalborg (Danemarca)  cu plecare din Iasi in fiecare sambata pe ruta : Iasi, Pascani, Targu Neamt, Piatra Neamt, Toplita, Reghin, Targu Mures, Cluj Napoca, Oradea, Arad, Timisoara, Flensburg, Kolding, Esbjerg, Varde, Herning, Holstebro, Viborg, Vejle, Horsens, Arhus, Aalborg.

Pret Transport Scandinavia

Compania de transport persoane Comati Psg ofera preturi speciale pentru  transportul spre Scandinavia. Astfel pretul pentru o calatorie catre una din tarile Scandinave pretul incepe de la 85 de euro. Transport ieftin  Scandinavia la un raport calitate pret exceptional se desfasoara in perioada sarbatorilor .
Pe tot parcursul anului puteti beneficia de preturi reduse pentru transport in scandinavia daca sunteti copil sau pensionar sau daca doriti sa calatoriti dus-intors cu firma noastra.

Pentru detalii despre preturile practicate , pentru rezervari online pentru transport Scandinavia, pentru a cumpara bilete online si pentru a seta returul la biletele deja achizitionate va invitam sa accesati site-ul nostru www.comati-psg.ro .