Transport Romania Scandinavia

Transportul din Romania spre Scandinavia se realizeaza prin curse regulate, dus si dus-intors,  cu plecare din principalele orase din Romania.

Bilete Transport Romania Scandinavia

Companie internationala de transport persoane spre Scandinavia pune la dispozitia clientilor sai o aplicatie web complexa dar usor de utilizat in acelasi timp pentru a facilita achizitionarea biletelor online. Astfel puteti cumpara bilete online prin plata cu cardul , puteti rezerva un loc pentru o cursa de transport persoane din Romania catre Norvegia, sau puteti alege returul pentru un bilet deja achizitionat.  Site-ul nostru www.comati-psg.ro ofera clientilor posibilitatea de a urmarii traseul autocarelor LIVE prin intermediul unei harti interactive.
Preturile pentru un bilet dus Romania Scandinavia incep de la 85 euro (bilet dus pentru copii intre 0 si 12 ani) si variaza in functie de necesitatile pasagerilor. Daca achizitionati un bilet de transport dus – intorsRomania Scandinavia cu o valabilitate de 30 zile si nu va puteti intoarce in aceasta perioada, puteti prelungi valabilitatea acestuia pana la 3 sau 6 luni, achitand doar diferenta de bilet. De asemenea, pe liniile de transport persoane catre Scandinavia  si din Scandinavia, copiii si pensionarii peste 65 ani au reduceri la pretul biletelor.