Transport persoane Scandinavia

Comati Psg este o companie internationala de transport persoane cu renume in Romania si Scandinavia Persoanele care aleg sa calatoreasca impreuna cu firma noastra pot benefia de dieverse facilitati si reduceri promotionale la pretul biletului de transport.

Comati Psg efectueaza transport persoane Scandinavia , tur si retur , in fiecare saptamana cu autocare moderne, noi apartinand  propriul propriului parc auto.

Deoarece Comati isi respecta clientii sai , in timpul fiecarei curse de transport persoane catre Scandinavia cu unul dintre autocarele companiei veti primi gratuit cafea si un suvenir. Autocarele de transport persoane Scandinavia sunt climatizate, dotate cu toaleta ecologica pentru transport pasageri care se poate folosi in timpul mersului, dotate cu cd si dvd player, cu scaune reglabile etc.

In fiecare an incercam sa aducem ceva nou , sa redefinim conceptul de transport international persoane. Astfel in anul 2011 , compania noastra de transport a deschis o noua linie catre Scandinavia,  si-a largit parcul auto prin autocare si microbuze de ultima generatie, a inaugurat un nou program de rezervari online pentru a facilita clientilor achizitia biletelor pentru cursele Romania – Scandinavia.
Comati Psg actioneaza doar spre satisfacerea clientilor . Din acest motiv a realizat sedinde de training soferilor si agentilor sai, a propus si a stabilit noi standarde de calitate , a deschis linii telefonice non-stop pentru rezervari si consultanta. Reprezentantii companiei manifesta pe tot parcursul unei curse de transport spre Scandinavia o grija deosebita pentru copii si persoanele in varsta, astfel incat transportul acestora sa se realizeze in conditii de maxima siguranta.

Fiecare cursa de transport persoane catre Scandinavia este una memorabila pasagerii sai. Diferenta este facuta de calitatea autocarelor, de profesionalismul si seriozitatea celor 4 soferi aflati la bordul unei curse, de servicii suplimentare oferite pasagerilor :
cafea pe tot parcursul calatoriei, cadouri surpriza, cartele telefonice gratuite si multe altele.

Va invitam sa calatoriti cu autocarele Comati  pentru o experienta unica catre tarile nordice.